Gurbetçi aile Aydın'da kaza yaptı. 2 ölü, 2 yaralı

TAKİP ET

Aslen Karamanlı olan ve Hollanda'da yaşayan gurbetçi aile Karaman'a gelirken Aydın-Denizli karayolu Pamukören kavşağında kaza yaptı. Kazada karı-koca hayatını kaybederken araçta bulunan kızları ve torunları ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza dün gece saat 21.00 sıralarında Pamukören kavşağından Denizli istikametine dönüş yapmak isteyen Veli Ö. Hakimiyetindeki 09 F 3048 plakalı traktörün römorkuna, Şevket Güngör hakimiyetindeki 60 DJBX yabancı plakalı otomobil çarptı. Kaza sonucu otomobil, 450 metre ileride bulunan bir iş yerinin beton çevre duvarına vurarak durabildi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinde Karamanlı gurbetçi Şevket Güngör ve eşi Emine Güngör'ün yaşamını yitirdiğini tespit etti. Kazada araçta bulunan 3 yaşındaki Umut G. ile hamile olduğu öğrenilen İklima G. ağır yaralandı. 

Yaralılar, ilk müdahalenin ardından Nazilli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma  başlatıldı.

Kazada hayatlarını kaybeden Şevket Güngör ile eşi Emine Güngör'ün Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğünde çalışan Abbas Yılmaz’ın eniştesi ve kız kardeşi oldukları öğrenildi.

Çiftin cenazesi yarın Karaman’da defnedilecek.


karaman gurbetçi aydın denizli kaza