GÜNGÖRER'DEN BABALAR GÜNÜ MESAJI

TAKİP ET

C. GÜNGÖRER; 'ONLAR VARLIKLARI İLE ONLAR HER ZAMAN ARKAMIZDADIR

Karaman İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer mesajında;
    “Güngörer mesajında; “Allah’ın rızası, ana baba rızasındadır. Sözleriyle onların rızasını kazanmanın ne kadar kutsal ve önemli olduğunu vurgulayan Güngörer, bu manada anne ve babalarımız var olmamızın temel sebebi olarak, bizi biz yapan kişilerdir. Evlatlarına özveriyle emek veren, büyük zorluklarla büyütmüş ve bir anne gibi yaşamlarını adamış olan, kalbi sevgi dolu, şefkatli ve hoşgörülü babalarımıza yılın bir günü değil her zaman sevgimizi göstermeliyiz. Dünyanın en özel varlıklarından olan babalarımız güçlü duruşları ve güven veren varlıkları ile onlar her zaman arkamızda dayanaktırlar.
    Baba sevgisi: insanın en büyük ihtiyaçlarından biri olarak, onun varlığını hissetmek; yüreğimize su serperken, huzur doldurur içimize ve hayatın zorluklarıyla mücadele etme gücü verir bize. Yaşamımızın her alanında yanımızda olup bizden desteklerini esirgemeyen babalarımıza gereken özeni gösterip onlara layık olduğu sevgiyi ve ilgiyi vermek, sevindirmek, gururlandırmak bütün evlatların görevidir. Babaların duası dertlere devadır;evlat olarak onların kalplerinde ve dualarında olmak her çocuğun isteğidir.
    Babalar olmazsa olmazlarımız, yüreğimiz kadar yakın güvenli sığınağımız, koruyanımız, esirgeyenimizdir. Babalarımızın emeklerinin ve sevgisinin değerini bilmek ümidiyle tüm kıymetli babaların ‘Babalar Gününü’ en içten dileklerimle kutluyorum ve Allah (cc)’tan babası vefat edenlere rahmet, kalanlara da hayırlı, sağlıklı, uzun ömürler diliyorum.’’ İfadelerine yer verdi.