Güneyyurt'taki Kazadan Üzücü Haber Geldi

TAKİP ET

Geçtiğimiz Nisan ayında Ermenek ilçesine bağlı Güneyyurt kasabasında motosikleti ile yaptığı kazada ağır yaralanan lise öğrencisi Yasin Baha, 13 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Geçtiğimiz ay 18 Nisan Perşembe günü akşam saatlerinde Güneyyurt beldesinden Ermenek istikametine motosikletiyle giderken önüne çıkan otomobile çarpan ve arkasında yolcu olarak bulunan Savaş A. ile birlikte ağır yaralanan 19 yaşındaki lise öğrencisi Yasin Baha, tedavi gördüğü Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde doktorların yaptığı tüm müdahaleye karşın bu sabah saatlerinde kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Ermenek Fatma ve Nadir Haranioğlu MTAL öğrencisi Yasin Baha’nın (19) 28 Ekim 2014’te Güneyyurt beldesi Pamuklu köyünde yaşanan maden faciasında hayatını kaybeden şehit madenci Mehmet Baha’nın yeğeni olduğu öğrenildi.

Kazada hayatını kaybeden Yasin Baha’nın cenazesinin 2 Mayıs Perşembe günü öğle namazına müteakip Güneyyurt Merkez Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Aile Mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.

Güneyyurt Ermenek kaza Yasin Baha maden faciası