Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Pazar Günü Yapacağı Aday Açıklamasında  

TAKİP ET

24 Mart 2024 Tarihinde yapılacak Mahalli Seçimlerle ilgili Siyasi Partilerde çalışmalar yoğun bir şekilde sürerken, Belediye Başkanı Adaylarının belirleme sürecinde de sona yaklaşıldı.

Özellikle iktidar partisi AK Partide Aday belirleme süreci 15 Ocak’a kadar tamamlanmış ve en son 15 Ocak’ta açıklanmış olacak.
Bu arada Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başta İstanbul Adayı olmak üzere bazı Büyükşehir ve İl Belediye Başkan Adaylarını 7 Ocak 2024 Pazar günü (Yarın) açıklayacaklarını açıklamasının ardından gözler Pazar günü yapılacak açıklamaya çevrildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı ile yine İstanbul’un İlçe Belediye Başkan adaylarının birçoğunu ve bazı Büyükşehirler ile İllerin de Belediye Başkan adaylarını açıklaması büyük bir merak ile beklenirken, açıklanacak İller arasında Karaman’ın da olup olmadığı da başta Karaman aday adayları ve Karaman kamuoyu tarafından büyük bir merak konusu oldu.
AK Parti kaynaklarından edindiğimiz bilgilere göre; 7 Ocak Pazar günü yapılacak açıklamada Karaman’ın olmayacağı zira yapılacak açıklamada İttifak yapılacak İllerin adaylarının açıklamasının beklendiği, aday belirleme süreci devam İllerin adaylarının 15 Ocak’ta açıklanacağını, Karaman’ın da aday belirleme sürecinin devam ettiği bu nedenle de Pazar günü Karaman adayının açıklanmasının beklenmediği belirtildi.

Karaman aday adayı Recep Tayyip Erdoğan