GÖNÜLLERİNİ HOŞ TUTMAK İNANCIMIZIN GEREĞİDİR

TAKİP ET

Karaman İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Arslan, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı.


SAĞLIK MÜDÜRÜ DR. H.ARSLAN;
“YAŞLILARIMIZIN GÖNLÜNÜ HOŞ TUTUMAK İNANCIMIZIN GEREĞİDİR”
  
Dr. Hasan Arslan mesajında, İnsanların “Yaşlı Sağlığı” konusunda bilinçlendirilmesi, yaşlıların sağlık ve sosyal açıdan yaşam standartlarının yükseltilmesine dikkat çekmek amacıyla her yıl 18–24 Mart tarihleri arası "Yaşlılar Haftası" olarak kutlanmaktadır” dedi.
    Arslan mesajının devamında, “Hayatımızı sürdürdüğümüz bu bölgenin en güzel ve en özel özelliklerinden biri, yaşlılarımıza hak ettikleri değerin verilmesidir. Yaşlıları, manevi değerimiz olarak yanı başımızda görmek istememiz özel bir meziyettir. Bu geleneği toplum olarak yaşatmaya devam etmeliyiz. Özellikle yeni nesile bunun önemini aktarmamız lazım. Bugün onlara davrandığımız şekilde yarın aynı muameleye tabi tutulacağımızı unutmamalıyız. Çocuk ruhuna kavuşan büyüklerimizin gönlünü hoş tutmak, inancımızın gereğidir.
    Bu duygu ve düşüncelerle, fert olarak bir gün hepimizin yaşlanacağı gerçeğinden hareketle sevgi, saygı ve görevimizi yalnızca bir haftayla sınırlı tutmadan, deneyim ve birikimleriyle toplumumuzu bugünlere getiren en değerli Varlıklarımızın “ Yaşlılar Haftasını” kutluyor, ömürlerinin her gününü sağlık, mutluluk ve huzurlu geçirmeleri dileklerimle saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.
Haber: Yasemin KÜÇÜKCİCİBIYIK