GÖNÜL DÜNYAMIZ ZENGİNLEŞMEKTE

TAKİP ET

DR. R. ŞEKER; 'RAMAZAN AYINDA GÖNÜL DÜNYAMIZ ZENGİNLEŞMEKTE'

AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep ŞEKER, Ramazan ayı nedeniyle bir mesaj yayınladı.  

ŞEKER mesajında şu ifadelere yer verdi: “Milletimiz ile birlikte bir Ramazan ayına daha kavuşmanın huzur ve mutluluğunu yaşamaktayız.
On bir ayın sultanı, rahmet, mağfiret ve bereket ayı olan Ramazan ayının dini ve sosyal hayatımızdaki rolü ve önemi çok büyüktür.  
Ramazan ayı, Kadir gecesini içinde barındırması ve Yüce Kitabımız Kur’an-ı Kerim’in bu ayda inmesi başta olmak üzere bütün hayır ve bereketleri özünde toplayan “evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennemden kurtuluş” olarak müjdelenen faziletli bir aydır. 
İlahi rahmetin müminlerin gönüllerini doldurduğu mübarek Ramazan ayında tüm İslam âleminde müstesna bir heyecan yaşanmakta, unutulan manevi değerlerimiz hatırlanarak, körelen vicdanlarımız yeniden hayat bulmaktadır. 
Ayrıca manevi arınma, yücelme, kendimizi sorgulama ve her an Rabbimizle olduğumuzu daha yakından hissettiğimiz Ramazan ayında gönül dünyamız zenginleşmekte, dayanışma, paylaşma, kardeşlik ve sevgi bağları kuvvetlenmekte, milli birlik ve beraberliğimiz daha da güçlenmektedir. 
Bu duygu ve düşünceler ile aziz milletimizin ve tüm İslam Âleminin mübarek Ramazan ayını en içten dileklerimle tebrik eder, milletimizin birlik ve beraberliğine, tüm insanlık için huzur ve manevi kazançlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ederim.” dedi.