Gıda Ürünleri Satın Alınacak

TAKİP ET

Erciyes Üniversitesi 54 Kalem Gıda Ürünleri Satın Alacak.

İhale ve Teklif Açma Tarihi 04.11.2022 14:30 olan ilan hakkında yapılan açıklamada "SEBZE MEYVE, KURU GIDA, SÜT ÜRÜNLERİ VE UNLU MAMÜLLER ALIMI mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır. 
Sözleşme süresi 180 takvim günüdür. Yüklenici, alım konusu malları teslim programına uygun olarak teslimini sağlamak için sözleşme imzalandıktan sonra; Sebze Meyve, Kuru Gıda ve Süt Ürünleri idarenin belirleyeceği günlerde sabah 08:30'da, Unlu Mamuller idarenin belirleyeceği günlerde, sabah saat 09.00'a kadar depo teslimi olmak kaydıyla alınacaktır. Bu alım için işe başlama tarihi, sözleşme imzalama tarihi olarak kabul edilecektir. Zorunlu hallerde hastane idaresi sözleşme süresi içerisinde teslimat programının dışında kat'i sipariş verebilir ve teslimat programında değişiklik yapabilir." denildi.

Basın İlan Kurumu’na ait www.ilan.gov.tr internet portalı üzerinde yer alan ILN01703941 nolu ilana ulaşmak için tıklayınız.