Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu Karaman'da

TAKİP ET

Bir dizi ziyaret ve açılış programına katılmak üzere Karaman'a gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, ilk olarak Kâzımkarabekir ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. İlçe esnafını ziyaret ederek onlarla bir süre sohbet etti.

Bakan Kasapoğlu daha sonra Karaman Valiliği’ne geçerek Vali Tuncay Akkoyun’dan Karaman’daki yatırımlar hakkında bilgiler aldı.

Daha sonra İsmet Paşa Caddesinde esnafları ziyaret eden ve onlarla sohbet eden Bakan Kasapoğlu buradan AK Parti İl Başkanlığına geçerek teşkilat mensuplarıyla buluştu.

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, Karaman’da yapımı tamamlanan Çok Amaçlı Spor Salonunun açılış töreninde yaptığı konuşmada ise, “Bugün günlerden Karaman dedik. İlk andan itibaren Karamanlı hemşerilerimizle birlikte bereket dolu bir günü yaşıyoruz. Gençlerimizle, sporcularımızla buluştuğumuz her an bizim için büyük mutluluk, heyecan ve gurur duyuyoruz. Bugün pek çok farklı branşa en güçlü şekilde hizmet edecek bu eser, gerek mimarisi, gerek alt yapısıyla ve gerekse imkânlarıyla hakikaten bir gurur tablosudur. Salonumuzun içerisinde her biri ayrı olmak üzere judo, jimnastik, tekvando, güreş, wushu, kungfu ve boks salonları var. Eksrim, plates için ayrı bir salonu var. Bahçesinde müsabakaların yapılacağı fazla bir kaykay pisti var. Vatandaşlarımızın, gençlerimizin günün her saatinde sportif faaliyetlerini gösterebileceği, sosyal anlamda etkinlik gerçekleştirebilecekleri 7’den 77’ye tüm Karaman’a hitap eden güçlü bir altyapı var. Karaman’da zaten çok güçlü bir spor alt yapı var. Karaman’ımızın ülkemize kazandırdığı çok güçlü sporcular var. 20 yıl önceki Karaman’a baktığımızda bugün hayallerin birer birer gerçeğe dönüştüğünü görüyoruz” dedi.

Bakan Kasapoğlu, Çok Amaçlı Spor Salonunun açılışının ardından aynı yerde Karamanlı antrenörlerle buluştu.

Bakan Kasapoğlu’nun Karaman ziyareti kaykay pisti ziyareti, Kazımkarabekir Paşa Mahalle Genç Ofisinin açılışı, yeni Karaman stadyumunun incelenmesi ve sporcu ve gençlerle buluşma toplantısıyla sona erecek.

Bakan Kasapoğlu'nun Karaman programına Karaman Milletvekilleri Recep Şeker, Selman Oğuzhan Eser, Karaman Valisi Tuncay Akkoyun ile ilgili daire müdürleri de eşlik ediyor.