Genç Saadetin A Takımı belli oldu

TAKİP ET

Saadet Partisi Karaman Gençlik Kolları Yönetim kurulunu açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde İl Gençlik Kolları başkanlığı görevine getirilen İbrahim Dal çalışma arkadaşlarını açıkladı. 

Parti binasında gerçekleştirilen bir programla yönetim kurulu üyelerine görevleri tevdi edildi. Programa Saadet Partisi GİK üyesi Şaban Şahin, Saadet Partisi Karaman İl Başkanı Yasim Koz ve Merkez İlçe Başkanı Bayram Zorlu’da katıldı.

Programda konuşan Gençlik Kolları Başkanı İbrahim DAL, Saadet Partisi GİK üyesi Şaban Şahin, İl başkanı Yasim koz ve Merkez İlçe Başkanı Bayram Zorlu’yaprograma teşriflerinden dolayı teşekkür etti.

Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Dal; “Tüm ülkemizde olduğu gibi Karamanımızda da şuurlu bir gençliğe ihtiyacımız var. Bu şuurlu gençliğin mayası işte bu kadrodur. Bu kadro Konya Milletvekilimiz ve Gençlik Kolları Genel Başkanımız Abdulkadir Karaduman beyin önderliğinde hakkı hakim kılmak için çalışacak ve inanıyorum ki bu maya tutacak ve Karamanımız Ahlak ve Maneviyatına önem, veren tertemiz, şuurlu bir gençliğe kavuşacaktır.” diyerek yönetim kurulu üyelerini tebrik etti.

Saadet Partisi Karaman İl Başkanı Yasim Koz’da Gençlik Kolları yeni yönetim kurulunu tebrik ederek; “Bu yol zor ve kutlu bir yoldur. En büyük zaferler uğrunda en çok cefa çekilen şeylerdir. Bugün biz rahmetli Erbakan hocamızı Mücahit diye anıyorsak bu onun ne denli büyük cefalar çektiğini bildiğimizdendir. O Milleti için, Ülkesi için bıkmadan usanmadan nice iftiralara göğüs gerekerek. Nice akla hayale gelmeyecek saldırılara sabrederek çalıştı ve Mücahit unvanını sonuna kadar hakederek aldı. Sizlerde onun açmış olduğu yolda onun göstermiş olduğu hedeflere adım adım ilerleyecek gençliğin temellerini atacaksınız. Görevlerinizin hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Mevla’dan niyaz ediyorum.” dedi.

Saadet Partisi GİK üyesi Şaban Şahin ise yaptığı konuşmada şöyle dedi. “Öncelikle yeni yönetim kurulunu tebrik ediyorum. Bu çatı altında olmak bir ayrıcalıktır. Bu dava için çalışmak nasip meseledir. Bizim davamızın amacı makam değildir, şöhret değildir, zengin olmak ve yakınlarımızı zengin etmek değildir. Bizim davamızda yandaş yoktur vatandaş vardır. Bizim davamıza zillete düşmek değil izzete erişmek vardır. Bizim davamız 50 yıllık bir davadır. 50 yıl önce ne söylemişse şimdi de onu söyleyen davadır. 50 yıl önce ne savunuyorsa bugünde aynı şeyi savunan bir davadır. 3 gün önce, 3 ay önce, 3 yıl önce söylediğinin bugün tam tersini söyleyen savunan, konjonktür partisi değiliz. Bizim davamızda hedef sadece bir kısım insanların huzurunu sağlamak değil tüm Dünyanın adil ve huzurlu bir şekilde yaşamasını sağlamaktır. Cihat, yeryüzünde Hakk’ın hakim olması için çalışmaktır. Sizler  işte bunun çalışan mücahitlersiniz. Çalışmalarınızın öncelikle Karamanımıza daha sonra ülkemize ve tüm dünyaya hayırlar getirmesini yüce Rabbimizden niyaz ediyor, görevlerinizde başarılar diliyorum.”

Konuşmaların ardından partiye yeni katılan gençlere rozetlerini İl Başkanı Yasim Koz ve Merkez İlçe Başkanı Bayram Zorlu taktı. Daha sonra Yönetim Kurulu görevlendirme belgelerini GİK üyesi Şaban Şahin, İl Başkanı Yasim Koz ve Merkez İlçe Başkanı Bayram Zorlu tarafından takdim edildi.

İşte Genç Saadetin A Takımı

İbrahim Dal - Gençlik Kolları İl Başkanı 

Mehmet Çağlayan - Teşkilat Başkanı

Enes Duran -Planlama ve Koordinasyon Başkanı

Enes Karharman - Tanıtma Başkanı

Enes Çakı - Mali İşler Başkanı

Muhammed Sevim - Eğitim Başkanı 

Hüseyin Can Yavuz - İl Sekreteri 

Muhammed Keklik - Gençlik kuruluşları ve Gençlik İlişkiler Başkanı

Yunus Emre Demirel - Sosyal İşler Başkanı

Üzeyir Ceylan Kültür - Sanat ve Spor Başkanı