Fuzulev Karaman Şubesi Faaliyete Girdi

TAKİP ET

Faizsiz tasarrufa dayalı sistem ile ev sahibi olma imkanı sunan FuzulEv, şube ağını hızla genişletme devam ediyor. Bugüne kadar on binlerce insanın hayallerine ortak olan şirketin Karaman'daki ilk şubesi faaliyete girdi.

Çeyrek asırlık tecrübesi ile gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren FuzulEv, sürdürülebilir büyüme stratejisi kapsamında şube ağını genişletmeye devam ediyor. Bugüne kadar on binlerce ailenin ev hayalini gerçeğe dönüştüren FuzulEv, ilk şubesini yoğun talep üzerine Karaman’da halkın hizmetine sundu.

Toplam 108 şubeye ulaştı

Dar gelirli ailelere faiz ya da vade farkı ödemeden ihtiyaç duyulan büyüklükte ve istenilen yerde ev sahibi olma imkanı sunan FuzulEv, faaliyet gösterdiği her bölgede yoğun ilgi görüyor. Toplam şube sayısını 108’e çıkaran FuzulEv, Türkiye’de daha çok aileye ulaşma kapsamında şubeleşmeye devam edecek.   

FPK sistemi nasıl çalışıyor?

FuzulEv sistemine dahil olmak isteyenler sadece organizasyon ücretini ve ilk taksitini ödeyerek kampanyaya dahil olmuş oluyor. Ödeme planlamasında peşinatlı veya peşinatsız seçenekler arasında tercih yapılabiliyor.  İsteyenler peşinatlı sisteme dahil olabilir, dilerlerse peşinat miktarını artırarak teslim süresini öne çekebildiği gibi ‘Çekilişli Konut Edindirme Sistemi’nde teslimattan sonra taksitlerin bir miktar artması ile borcun erken bitmesi de sağlanabiliyor.

Sisteme ilişkin detaylı bilgiye  www.fuzulev.com adresini tıklayarak ya da FuzulEv çağrı merkezi 444 63 13’ü arayarak ulaşabilirsiniz.