Futbolculara tatlı sürpriz

TAKİP ET

3.lig 2.grupta şampiyonluk mücadelesini sürdüren temsilcimiz Karaman Futbol Kulübü, 32. haftada oynayacağı Yeşilyurt D.Ç. Ofspor maçı öncesi hazırlıklarını sürdürüyor.

Grupta 61 puanla 2. sırada bulunan kırmızı beyazlılar düşme hattında bulunan Ofspor ile 7 Mayıs Pazar günü saat 15.00'de Kemal Kaynaş Stadyumunda karşılaşacak.
Hazırlıklarını Belediyespor tesislerinde sürdüren temsilcimizi AK Parti Karaman Milletvekili ve Milletvekili Adayı Selman Oğuzhan Eser ve AK Parti heyeti moral ziyaretinde bulundu.
Eser, Ofspor maçı öncesi teknik heyete baklava ikramında bulundu ve maç öncesi başarılar diledi. 
Şampiyonluk yolunda Karaman FK’ya güvendiklerini dile getiren Eser, “Karaman FK, Karaman’da uzun bir süre sonra tekrar heyecan yarattı. Sadece sizler değil tüm Karaman halkı sizlerle beraber şampiyonluğa inanıyor. Karaman’ın en büyük gurur Karaman FK olacaktır. Biz bütün hazırlıklarımızı yaptık, bugün stadımızı da gezdik. İnşallah üst liglerde yeni stadımızda nice başarılara imza atarız. Bu başarılarla biz ve tüm Karaman halkı gurur duyuyoruz. Karaman halkı olarak biz size inandık ve eminim ki sezon sonunda bir üst lige çıkarak bu başarımızı yeni stadımızda gururla kutlayacağız.” dedi.
Ziyaretin sonunda ise Milletvekili Eser’e Kulüp Başkanı Süleyman Han tarafından ismi yazılı forma hediye edildi.
 





karaman karaman fk selman oğuzhan eser