FUTBOLCULARA TARAFTAR GURUBUNDAN TATLI SÜPRİZİ

TAKİP ET

Bu yıl şampiyonluk yolunda hedef koyan Karaman Belediyespor'a taraftar desteği giderek artıyor.

Gerek maç müsabakaları gerekse takımın yaptığı antrenman sahasında destek ve tezahüratlarını eksik etmeyen taraftar grubu kimi zaman da tatlı tatlı süprizler yapıyor.

BAL Ligi 5. Grupta zirve mücadelesi veren Karaman Belediyespor, Erdemli Belediyespor maçı hazırlıkları esnasında taraftarın baklava ikramına hayran kaldı.

Karaman Belediyespor taraftar grubu Karamanoğlulları Taraftar grubu, takımı Kemal Kaynaş Stadyumunda gerçekleştirdiği idmanda yalnız bırakmadı.

Sezona şampiyonluk hedefi ile giren Karaman Belediyespor’un antrenmanlarını  Kulüp Başkanı Hacı Osman Ünüvar, As Başkan Mehmet Bayrakçı, Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Kurşun ve basın mensupları takip ederken, İdman öncesi bir araya toplanan taraftarlarda idmana tezahüratlar eşliğinde gelerek oyunculara sürpriz yaptı.

Teknik Direktör Nasuh Aköz önderliğinde başlayan antrenman yapılan çift kale maçın ardından sona erdi. Neşeli bir ortamda geçtiği gözlemlenen antrenmanın sonunda futbolculara baklava ikram eden Karamanoğlulları Taraftar Grubu adına Taraftar grubu başkanı Şevket Dinçer;

“Bizler deplasmanda içeride her zaman sizin arkanızdayız. Karaman Belediyespor'un sezon sonunda sizlerinde katkısıyla Şampiyon olmasını canı gönülden istiyoruz diyerek takıma desteklerinin her zaman devam edeceğiz.”dedi.

Karaman Belediyespor teknik patronu Nasuh Aköz ise taraftarlara yaptığı açıklamada; “Bu takım Karaman'ın takımı sizlerin takımı, benim veya yöneticilerin takımı değil. Sizlere her zaman kapımız açık. Takımımız çalışmalarına devam ediyor sizlere bu güzel ziyaretiniz için teşekkür ederim.”dedi.