Filistin yararına kermes açıldı

TAKİP ET

Kızılay başkanlığında Karaman sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla Filistin'e destek amacıyla kermes düzenlendi.

“Filistin’in Yaralarını Birlikte Saralım” kampanyası çerçevesinde Karaman Hatuniye medresesinde düzenlenen yardım kermesini ziyaret ederek kampanyaya destek veren Vali H. Engin Sarıibrahim’in eşi Hatice Sarıibrahim hanımefendi, Filistin halkının yaralarını sarmak amacıyla gerçekleştirilen kermeste incelemelerde bulunarak yetkililerden yürütülen faaliyetler hakkında bilgiler aldı. 
Türk Kızılay’ının Filistin ve Gazze’deki sivillerin gıda, hijyen, barınma ve sağlık malzemeleri başta olmak üzere temel ihtiyaçlarının acil bir şekilde karşılamak için başlattığı kampanya çerçevesinde Karamanlı hayırsever vatandaşlarımızın yaptığı ele emeği göz nuru ürünlerinin satışından elde edilecek gelir Kızılay’ın öncülüğünde Filistin halkına ulaştırılacak. 
Hatice Sarıibrahim hanımefendi, Kızılay öncülüğünde başlatılan ve Filistin’e destek amacıyla düzenlenen yardım kampanyasına destek ve emek veren tüm hayırsever vatandaşlara teşekkür ederken tüm Türkiye genelinde başlatılan yardım kampanyası çerçevesinde ilimizde de düzenlenen “Filistin’in Yaralarını Birlikte Saralım” yardım kermesi Pazar gününe kadar açık kalacak






karaman kermes filistin