FETTAH AKIN MUHTAR ADAYLIĞINI AÇIKLADI

TAKİP ET

Karaman’ın merkez mahallesi olan Alişahane Mahallesi Muhtarlığı için adaylar kıyasıya yarışıyor. Akın Market Sahibi Fettah Akın da Alişahane Mahallesine Muhtar Adayı olduğunu açıkladı.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Muhtar adayları birer birer çalışmalarına başlıyorlar. Karaman’ın sevilen esnaflarından Akın Market’in sahibi Fettah Akın, 2019 Mart ayında yapılacak olan mahalli idareler seçimde Alişahane Mahallesinden Muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Akın Market sahibi ve işletmecisi Fettah Akın gazetemize yaptığı açıklamada Alişahne Mahallesine muhtar adayı olduğunu belirterek, “1980 yılından beri bu mahallede ikamet ediyorum. 30 yılı aşkın süredir de Alişahane mahallemizde market işletmekteyim. Ayrıca işim nedeniyle 7’den 70’ e tüm mahalle sakinlerimizi tanımaktayım. Ne zaman dara düşseler burada gelecek bir yerleri olduğunu bilmelerini isterim. 20 yıldır bu mahallede 1. Aza olarak mahallelimize hizmet etmekteyim. Şimdi ise mahallemize muhtar olarak hizmet etmeye talibim. Allah izin verirse sizler de beni bu göreve layık görürseniz var gücümle sizin için çalışacağım. Mahallemizin sorunlarını sizin istekleriniz doğrultusunda çözmek için elimden ne geliyorsa yapacağım. Güler yüzlü bakkalınız Fettah, siz değerli mahalle sakinlerimizin desteklerini bekler.” dedi.