Fatih ve Susaklı Öğrenci Yurtları

TAKİP ET

Fatih ve Susaklı Öğrenci Yurtlarının hazırladığı 5. Geleneksel Büyük Kermes bugün açıldı.

İlimiz Ermenek İlçesi’ndeki Fatih ve Susaklı Öğrenci Yurtlarının ortaklaşa hazırladığı 5. Geleneksel Büyük Kermesi bugün törenle Lutfi Elvan Kent Meydanında açıldı. 

Öceki gün yapılan açılış programına Ermenek Kaymakamı Eyyüp Güngör, Belediye Başkanı Uğur Sözkesen ve kurum amirlerinin yanı sıra vatandaşlar katıldı. 
Program Kur'an-ı Kerim okunması ile başladı. Fatih Öğrenci Yurdu Dernek Başkanı Abdullah Zincirel protokole ve vatandaşlara kermese katılımlarından dolayı bir teşekkür konuşması yaptıktan sonra Seyran Öğrenci Yurdu Kazanım Değerlendirme ödüllerinde sınavda 1.olan öğrenci Arda Yılmaz’a bisiklet, 2. olan öğrenci Caner Yeşilyurt'ta tablet, 3. olan öğrenci Emre Boyalıklı'ya gram altın ödülü verildi. 
Ermenek Belediye Başkanı Uğur Sözkesen ise yapılan çalışmalar ve hizmetler hakkında konuşma yaptıktan sonra kermesin ilgi odağı deve açık artırma ile satışa sunuldu ve açık artırma sonucunda Ermenek Belediye Başkanı ve belediye encümenleri deveyi alarak bu yılki kermesin ağası seçildiler. Protokolden sonra kurdele kesilmesi ile kermes açıldı.