Farkındalık oluşturmak için Türk ve Filistin bayrakları dağıttılar

TAKİP ET

Karaman Genç Önder İmam Hatipliler Derneği üyeleri, İsrail’in Doğu Kudüs’teki Mescid-i Aksa’da saldırdığı Filistinli Müslümanlara destek olmak amacıyla, Türk ve Filistin bayrakları dağıttı.

Genç Önder İmam Hatipliler Derneği Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanında, Beytü'l Makdis isimli fotoğraf sergisi düzenledi.

Sergide İsrail'in Filistin' düzenlemiş olduğu zulmün fotoğrafları yer alırken, dernek üyeleri vatandaşlara Türk ve Filistin bayrakları dağıttı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Önder İmam Hatipliler Derneği Karaman Şube Başkanı Mehmet Sarı, “Karaman halkımıza çok teşekkür ederim. Karaman halkımız, üyelerimiz Ramazan ayında 500 kişilik Gazze’de iftar yemeği verdiler. Şuanda Önder ve İHH olarak yürüttüğümüz bir çalışmamız vardı. 81 il hergün birer il aldı biz inşallah 30 Haziran’da bin kişilik yemek vereceğiz. Birinci bini gönderdik. İnşallah ikinci binin de çalışmalarını sürdürüyoruz. Genç Önder üyelerimizin yaptığı bir program bu. Farkındalık olmak adına Türk ve Filistin bayrakları dağıtıyoruz. Kudüs ilk kıblemizle alakalı bilgiler içeren bir program düzenlediler. Gençleri her zaman destekliyoruz. Buradaki amacımız şu; Peygamber Efendimizin miracı ve Müslümanların ilk kıblesi olan Kudüs için bir farkındalık oluşturduk” dedi. 











karaman karaman haber filistin