Esnaflara müjde

TAKİP ET

Konya'da faaliyet gösteren Özel Farabi Hastanesi ile, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğimiz ve birliğimize bağlı 16 esnaf odamızın üyeleri ve birinci derece yakınlarını ilgilendiren Sağlık Hizmetleri Sözleşmesi 12.06.2019 tarihinde imzalandı.

Farabi Hastanesi Esnaf Odalarımızın üyelerinin isimlerinin yazılı olduğu özel kart hazırlatarak tarafımıza göndermiş, bu kartlar 03.07.2019 Çarşamba günü Esnaf Odalarımıza ve Odalarımızın üyesi Esnaf ve Sanatkarlarımıza Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Bayram UYSAL, yönetim kurulu başkan vekili Cemal ÖZBAY, yönetim kurulu üyeleri Şuayip DİK ve Fatih ELİTOK tarafından dağıtılmaya başlanmıştır.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Birlik başkanı Bayram UYSAL, “Farabi Hastanesi Konya’da hizmet veren ve fiziki donanımıyla, doktorlarıyla herkes tarafından kabul görmüş bir hastanedir. Hastane Müdürü Bilal ALTUN tarafından Esnaf Sicilimize kayıtlı 9.500 Esnafımızın Odasının ve isminin yazılı olduğu şahsa özel kartlar hazırlatılmış, bu kartlar da esnaf odalarımıza ve esnaflarımıza dağıtılmaya başlamıştır. Farabi Hastanesi tarafından Esnaf ve Sanatkarlarımıza Muayene, tetkik, tedavi, tahlil, ultrason, MR, Röntgen, doğum, ameliyat, yatış gerektiren işlemler ve oda ücretleri v.b tüm hizmetlerde % 25 indirim sağlanmaktadır. Esnaf ve Sanatkarlarımıza böyle güzel bir hizmeti sağlayan Farabi Hastanesi Müdürü ve yetkililerine teşekkür ediyoruz. Bu hizmetin tüm esnaf ve sanatkarlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.