ESNAF ODASINDAN DAYANIŞMA

TAKİP ET

Kahveciler, Büfeciler ve Kafeteryacılar Odası geçtiğimiz gün akşam üyeleriyle Kale Restaurant tesislerinde ilkini düzenledikleri Arabaşı gecesinde buluştu.

Kahveciler Odası Başkanı Fatih Elitok yaptığı konuşmada "Odamızın üyeleriyle kaynaşıp tanışma ve sorunlarının dile getirilmesi adına bu tür organizasyon ve toplantılar çok öenmlidir. Geçmişte yaşanan sorunları düzeltme ve gelecekte yapmayı planladığımız düzenlemelerle oda üye işyerlerimizin sorunları daha iyi ve kolay bir şekilde çözüme kavuşturulacaktır. Her türlü faaliyet için birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Bizler birlik olursak sorunların üstesinden daha kolay geliriz. İnşallah bu tür organizasyonlarımıza devam edip esnaflarımıza daha iyi hizmetler sunmaya devam edeceğiz. Arabaşı gecemize gelen ve gelemeyen herkese teşekkür ederim." dedikten sonra sözü Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Bayram Uysal'a bıraktı.

    Uysal yaptığı konuşmada odaların genel sorunlarına değinerek birlik, federasyon ve konfederasyon başkalarının girişimleri ile hükümetin küçük esnaf için yaptığı iyileştirme ve yeniliklerden bahsedip misafirlere katılımları için teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.
Haber: Mehmet İSSİ