Esnaf Odalarında Seçimler Başlıyor

TAKİP ET

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği'nde Seçim Hareketliliği

Yeni yılla birlikte Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine (KESOB) bağlı esnaf odalarında seçim süreci başlıyor. 
Ocak ve Şubat ayında gerçekleştirilecek oda genel kurulları ile Karaman esnaf sanatkarlar önümüzdeki 4 yıl için görev yapacak yeni yöneticilerini belirleyecek.
*İlk olarak 2 Ocak tarihinde Piri Reis Kültür Merkezinde Karaman Tuhafiyeciler- Attariyeciler-Züccaciyeciler, Hırdavatçılar ve Seyyarları Esnaf Odasının seçimi yapılacak. Çoğunluk sağlanamazsa seçim 9 Ocak’ta düzenlenecek.
*4 Ocak tarihinde Piri Reis Kültür Merkezinde Karaman Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkârlar Odasının seçimleri düzenlenecek. Çoğunluk sağlanamazsa seçim 11 Ocak’ta tekrar edilecek. 
*Piri Reis Kültür Merkezinde 5 Ocak tarihinde Karaman Esnaf ve Sanatkârlar Odasının seçimi gerçekleştirilecek. Çoğunluk sağlanamazsa seçim 12 Ocak’ta yapılacak.
*6 Ocak tarihinde Karaman Madeni Tornacılar-Kaynakçılar Oto Motor ve Benzeri Tamirciler Esnaf ve Sanatkarlar Odasının seçimi Sena Düğün Salonunda düzenlenecek. Çoğunluk sağlanamaması halinde seçim 13 Ocak’ta yapılacak.
*Karaman Elektronik-Elektrik ve Sıhhi Tesisatçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odasının seçimi Piri Reis Kültür Merkezinde 7 Ocak’ta yapılacak. Çoğunluk sağlanamazsa seçim 14 Ocak’ta tekrar edilecek.
*Piri Reis Kültür Merkezinde 9 Ocak’ta Karaman Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odasının seçimi düzenlenecek.  Çoğunluk sağlanamaması halinde seçim 15 Ocak’ta yapılacak. 
*Karaman Fırıncılar-Lokantacılar-Pastacılar ve Gıda Maddesi Üreten İşyerleri Esnaf ve Sanatkarlar Odasının seçimi Piri Reis Kültür Merkezinde 12 Ocak’ta çoğunluk sağlanamazsa seçim 19 Ocak’ta düzenlenecek. 
*Karaman Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasının seçimi Lütfi Elvan Kongre Merkezinde 16 Ocak’ta çoğunluk sağlanamaması halinde 23 Ocak’ta yapılacak. 
*19 Ocak’ta Reis Kültür Merkezinde Karaman Kahveciler-Büfeciler ve Kafeteryacılar Esnaf Odasının seçimi yapılacak.  Çoğunluk sağlanamazsa seçim 26 Ocak’ta yapılacak.
*Yunus Emre Konferans Salonunda Karaman Terziler-Konfeksiyoncular-Deri Ürünleri Dikim ve Giyim Aksesuarları Esnaf ve Sanatkarlar Odasının seçimi 20 Ocak’ta çoğunluk sağlanamaması halinde seçim 27 Ocak’ta düzenlenecek.  
*Karaman Manavlar ve Pazarcılar Odasının seçimi 30 Ocak’ta Reis Kültür Merkezinde  düzenlenecek. Çoğunluk sağlanamazsa seçim 6 Şubat’ta yapılacak.
*Karaman Marangozlar-Mobilyacılar, Keresteciler ve İnşaatçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odasının seçimi 4 Şubat’ta çoğunluk sağlanamazsa seçim 11 Şubat’ta düzenlenecek.
Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği başkanlığının seçimi ise bahar aylarında yapılması planlanıyor.