ESNAF ODALARI BİRLİĞİNDEN VALİ FAHRİ MERAL'E ZİYARET

TAKİP ET

Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği yönetim kurulu üyeleri ve Birliğe bağlı Esnaf ve Sanatkarlar Odalarının başkanları Karaman Valisi  Fahri Meral'e hoş geldin ziyaretinde bulundu.

19 Temmuz 2017 Çarşamba günü gerçekleşen ziyarete Birlik yönetim kurulu başkanı Bayram Uysal, başkan vekili Cemal Özbay, yönetim kurulu üyesi Şuayip DİK ile Karaman Merkez İlçede bulunan 12 esnaf ve sanatkar odaları başkanları ile Birlik genel sekreteri H. İbrahim İncekara katıldı.
    Bayram Uysal ziyaret sırasında yaptığı konuşmada “Sayın Valim, Karaman’da göreve başlamanızdan ve Karaman’da bizlerle birlikte çalışacak olmanızdan dolayı çok memnunuz. Bizler esnaf temsilcileri olarak 12 oda başkanı size hoş geldiniz ziyaretinde bulunmak istedik. Birliğimize bağlı 16 esnaf odamız var ve yaklaşık 7.000 esnafımız kayıtlı. Bu yıl Ahilik Haftası Kutlamalarımızı 18-24 Eylül tarihleri arasında kutlayacağız. Esnaf temsilcileri olarak sizi de Ahi Babası seçtik ve Ahilik Haftası Kutlamalarında zati alinize Ahi Kaftanı giydirmek istiyoruz. Bu yıl ilin ahisi ile esnaf odalarımızdan yılın ahilerini ve ilin kalfası ile ilin çırağını da seçtik. Ahilik Haftası Kutlama Programında sizin görüş ve teklifleriniz de bize ışık tutacaktır. Bu vesileyle Valilik görevinizin hayırlı uğurlu olmasını dileriz.”dedi.
    Vali Fahri Meral’de “Karaman’da Vali olarak göreve başlamaktan ve sizlerle birlikte çalışacak olmaktan memnunum. Sizlerle birlikte Karaman ve Karaman’lı için güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Ziyaretinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.”dedi.