ESKİ SANATKARLARA HUZUR İKLİMİ KUTUSU HEDİYE EDİLDİ

TAKİP ET

Her yıl 15 – 22 Nisan tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanan Turizm Haftası münasebetiyle, kaybolmaya yüz tutmuş meslekleri icra eden esnaf ve sanatkarlardan 3 esnafımız işyerlerinde ziyaret edildi.

Esnafları ziyaret eden ekip içerisinde Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları aBirliği başkanı Bayram Uysal, yönetim kurulu üyesi Şuayip Dik, genel sekreter H. İbrahim İncekara, İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdullah Kılıç, şube müdürü Süleyman Baycan yer aldı.
    İlde yok olmaya başlamış olan meslekleri icra eden ustalardan, yorgancı Şaban Demirel, şapkacı Harun IŞIK, saatçi Mehmet Sevim işyerlerinde ziyaret edildi. Ziyaret sırasında ustalarımıza Teşekkür Belgesi, Duvar Saati ve Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Kur-an’ı Kerim ile Huzur İklimi Kutusu hediye edildi.
    Karaman ESOB başkanı Bayram Uysal yaptığı konuşmada “Sizler önemli bir görevi yerine getiriyorsunuz. Son yıllarda kaybolmaya yüz tutmuş bu mesleklerinizi icra ediyorsunuz. Sizler mesleğinizin son temsilcilerisiniz. Size yaptığınız bu çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz. İşlerinizde ve mesleğinizde başarılar ve bol kazançlar dileriz.” dedi.
    İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdullah Kılıç’da “ Turizm Haftası nedeniyle kaybolmaya yüz tutmuş beslekleri devam ettiren siz ustalarımızı ziyaret etmek istedik. Bu mesleklerinizi gelecek kuşaklara taşımanızdan dolayı teşekkür ediyoruz.”dedi.