Erzincan Ticaret Borsası Karaman Ticaret Borsasına ziyarette bulundu

TAKİP ET

Erzincan Ticaret Borsası, daha önce belirlenen program doğrultusunda Karaman Ticaret Borsasına ziyarette bulundu.

Erzincan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Akar, Başkan Yardımcısı Adem Mühürdaroğlu ve Genel Sekreter Fuat Çamurcu hazır bulundular. 
Karaman Ticaret Borsası ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette, Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş, Başkan Yardımcıları Ali Özkor ve Mehmet Kaya, Yönetim Kurulu Üyesi Emircan Sevinç, Sayman Üye Hasan Ali Topbaş ve Genel Sekreter H.Fatih Fındık, Erzincan Ticaret Borsası ziyaret heyetine eşlik etti.
Ziyarette, Kurumların bölgelerinde aynı sektörde iş yapan üyeleri ile ortak çalışma platformu hedeflendi. Erzincan Ticaret Borsası heyetine Karaman Ticaret Borsası Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk A.Ş tesisi gezdirildi.
Karaman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş, Erzincan Ticaret Borsası heyetine, Borsa faaliyetleri, çalışmaları ve Karaman Ticaret Borsası Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk A.Ş kurulumu, işleyişi ve kapasitesi hakkında bilgiler verdi.
Her iki kurum içinde Lisanslı Depoculuk sistemine dair görüşler değerlendirildi. Her iki bölgeninde yatırım, tarım alanları, ticari ve ekonomik durumunun görüşüldüğü ziyarette, bölgeler arasında benzer ziyaretlerin arttırılması gerektiği konusunda görüş birliğine varıldı. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş, Erzincan Ticaret Borsası Nadir Akar ve heyetine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Erzincan Ticaret Borsası Nadir Akar, Misafirperverliğiniz, yakın ilginiz ve samimiyetiniz için, Sizlere ve borsa personellerinize çok teşekkür ediyorum. ’dedi.





karaman ticaret borsası