ERMENEKLİ ÖĞRENCİLER PROJELERİNİ SERGİLEDİ

TAKİP ET

Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK tarafından ortaklaşa yürütülen 4006 bilim fuarları destekleme programı kapsamında Ermenek Şehit Daniş Tunalıgil Ortaokulunda ve Şehit Mehmet Kızılca Ortaokulunda Bilim Fuarı Proje Sergisi açıldı.

Ermenek Şehit Daniş Tunalıgil ve Şehit Mehmet Kızılca Ortaokulu öğrencileri ve danışman öğretmenleri tarafından hazırlanan Bilim Fuarına Ermenek Kaymakamı Nurhalil Özçelik,  Cumhuriyet Başsavcısı Cüneyt Demirdaş, kurum müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Programda açılış konuşmalarından sonra Kaymakamımız Nurhalil Özçelik öğrencilerin hazırladıkları projeleri tek tek gezerek bilgi aldı.

Fuarda gençlerin çağın gereklerine ve projeye yatkın olduklarını görme fırsatı bulduğunu belirten Kaymakam Nurhalil Özçelik, Öğrencilerin bilimsel çalışmalara ve arayışlara yöneltilmesinin çok önemli olduğunu belirtti.

Bilim Fuarlarının öğrencilere bilimi, bilimsel düşünceyi ve araştırmayı aşılayıp sevdirmek amacıyla düzenlendiğini belirten Kaymakam Özçelik, TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı proje yürütücülerine, okul müdürlerine, danışman öğretmenlere, proje sahibi öğrencilere eserleri için teşekkür etti.