ERMENEK ve KAZIMKARABEKİR'E KAYMAKAM ATANDI

TAKİP ET

Staj yapmak üzere Ermenek Kaymakamlığı görevini bırakıp İngiltere’ye giden Nurhalil Özçelik’in yerine vekaleten bakan İbrahim Gökmen’in yerine asil kaymakam olarak Ankara’dan Tahir Yılmaz atandı.

Kaymakam olarak İlk atamasının Ermenek’e yapıldığı öğrenilen Kaymakam Tahir Yılmaz’ın 1 hafta içinde göreve başlaması bekleniyor.

Ermenek’e çok kısa bir süre önce gelmesine rağmen Ermenek halkının ve çalışma arkadaşlarının büyük takdirini toplayan İbrahim Gökmeni’in de Kazım Karabekir Kaymakam Vekilliğine atanmasından dolayı hafta sonu ilçeden ayrılması bekleniyor.

Diğer yandan, 2018/157 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi ile Erzincan/ Otlukbeli Kaymakamlığına atanan Kazamı Karabekir Kaymakamı Ramazan Polat Otlukbeli’ne gitmişti. Kaymakam Polat’ın görevinin sona ermesi üzerine Ayrancı Kaymakamı Mehmet Göze’nin vekaleten görev yaptığı Kazımkarabekir Kaymakamlığına atama yapıldı.  Yapılan atama kararına göre Ermenek Kaymak Vekili İbrahim Gökmen, Kazımkarabekir Kaymak Vekili oldu. Ermenek Kaymakamlığına ise Tahir Yılmaz atandı.

İbrahim Gökmen Kimdir?

1993 yılı Mersin/Bozyazı doğumlu olan Gökmen, İlk ve orta öğrenimini Bozyazı' da tamamladı. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Uluslar Arası İlişkiler Bölümünden 2016 yılında mezun oldu.

Daha sonra İçişleri Bakanlığının açmış olduğu Kaymakam Adaylığı sınavını başarı ile tamamlayarak Iğdır Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başladı. İzmir-Menemen ve Osmaniye-Düziçi'nde Kaymakam Refikliği stajını tamamladıktan sonra 02.07.2018 tarihinde Ermenek Kaymakam vekilliğine atandı.