ERMENEK'TE SEÇİM GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

TAKİP ET

24 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçiminin, Ermenek' de huzur ve güven ortamında geçmesi için alınacak tedbirlerin ve yapılacak çalışmaların görüşüldüğü Seçim Güvenliği Toplantısı yapıldı.

17 Mayıs 2018 Perşembe günü yapılan toplantıya; Ermenek Kaymakamımız Nurhalil Özçelik, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Yazı İşleri Müdürü, İlçe Sağlık Müdürü, Medaş İşletme Şefi ile ilçemizde bulunan Siyasi Partilerin İlçe Başkanları katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Kaymakam Nurhalil Özçelik 24 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel seçimlerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Seçimlerin huzur ve güven içerisinde yapılabilmesi için her türlü güvenlik tedbirleri alınacaktır” dedi.
Emniyet yetkililerinin bir sunum yaptığı toplantıda; Seçimlerle ilgili mevzuat ve genel esaslar, seçim öncesi ve sonrasında alınacak güvenlik tedbirleri ile ilgili konular görüşüldü.
 Toplantı, yapılan değerlendirmelerin ardından sona erdi.
Haber: Adem DEMİREL