Ermenek'te Öğretmenlerin Günü Kutlandı

TAKİP ET

24 Kasım Öğretmenler Günü tüm yurtta olduğu gibi Karaman'ın Ermenek ilçesinde de düzenlenen programlarla kutlandı.

Öğretmenler günü için ilçede ilk tören, Hükümet Meydanında Atatürk Anıtına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çelenk konulmasıyla başladı. Kutlama programına Ahmet Keleşoğlu Kültür merkezinde saat 10:00’da Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile devam edilirken günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılması, Ermenek Borsa İstanbul Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan sinevizyon gösterileri, şiirlerin okunması ve öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafından hazırlanan müzik dinletisi büyük beğeni topladı.
Program emekli öğretmen Müşerref Çetin’e hizmet ve şeref belgesinin verilmesi ve 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla İlçemizde yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimize ödüllerinin verilmesiyle son buldu.
Programa Ermenek Kaymakamı Hacı Osman Hökelekli, Ermenek Belediye Başkanı Atila Zorlu, Cumhuriyet Başsavcısı, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı ile İlçe Siyasi Parti Başkanları, kurum ve kuruluş müdürleri, daire amirleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.