ERMENEK'TE KAYMAKAMLIK MAKAMINA BAYRAM ÇOCUĞU OTURDU

TAKİP ET

Ermenek ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Kaymakamlık makamına 4. sınıf öğrencisi oturdu.

Ermenek Kaymakamı Nurhalil Özçelik’i ziyarete gelen Ermenek Zehra Galip Sumra Atatürk İlkokulu 4.sınıf öğrencisi Mustafa Buğra Dereli, kaymakamımızın koltuğuna oturarak 1 günlük kaymakam olmanın keyfini çıkardı. Kaymakamlık makamına gelen telefon aramasına cevap veren Dereli,  “Zehra Galip Sumra Atatürk İlkokulundaki sorunların giderilmesi için yetkililere talimat verdi. Kaymakam Nurhalil Özçelik ile  sohbet eden Mustafa Buğra Dereli misafirlere ikramda bulunmasını istedi.

 Kaymakam Özçelik de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle tüm Türkiye’de olduğu gibi ilçemizde de öğrencilerin kaymakamlık koltuğuna oturduğunu, onların geleceğin kaymakamları olduğunu söyledi.

Kaymakam Özçelik 23 Nisan mesajını ise şu sözlerle aktardı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışında bulunan tüm kahramanlarımızı şükranla anıyor, aziz şehitlerimize rahmet diliyor, bütün milletimizin ve özellikle çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.”