Ermenek'te 18 Mart Çanakkale Zaferi Çelenk Koyma Töreni Yapıldı

TAKİP ET

Karaman'ın Ermenek ilçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nün 108. yılı dolayısıyla çelenk koyma töreni düzenlendi.

Hükümet Konağı önünde saat: 10.00 da düzenlenen törene Ermenek Kaymakamı, Belediye Başkanı, Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü ile Daire Amirleri ve İlçe Parti Başkanları, Gazilerimiz ve Şehit yakınlarının katılımıyla gerçekleşen tören Atatürk anıtına çelenklerin konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma ile çelenk koyma programı sona erdi. 
Programın devamında Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezinde Ermenek Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan sergi gezisinin ardından program akışı içerisinde saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar, Kuran-ı Kerim Tilavetinin okunması, sinevizyon gösterileri, şiirlerin okunması, tiyatro gösterisi, müzik dinletisi ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ödüllerinin verilmesinin ardından program sona erdi.







Karaman 12 mart ermenek karaman