ERMENEK KAYMAKAMI ÖZÇELİK STAJ İÇİN İNGİLTERE'YE GİDİYOR

TAKİP ET

İlimiz Ermenek İlçe Kaymakamı Nurhalil Özçelik, İngiltere’de yapacağı staj nedeni ile İlçeden ayrılıyor.

Kaymakam Özçelik yaklaşık 8 aydır İlçede yaptığı görev sonrası İlçeden ayrılacak olaması nedeni ile bir veda mesajı yayınladı.

Ermenek Kaymakamı Nurhalil Özçelik Veda Mesajında şöyle dedi;

“Kıymetli Ermenekliler, 

Yaklaşık 8 aydır sürdürdüğüm Ermenek’teki görevimi, İngiltere’de gerçekleştireceğim staj nedeniyle bugün itibariyle tamamlamış bulunmaktayım. 

Ermenek Kaymakamlığı’na vekâletimiz süresince “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın.” anlayışıyla adalet, ahlak, samimiyet ve sevgi gibi temel değerleri merkeze alarak, her zaman sizlerin en yakınında olmaya ve problemlerinizle bire bir ilgilenmeye gayret ettim. Görevim süresince benden desteklerini esirgemeyen başta Sayın Valimiz olmak üzere kıymetli meslek büyüklerime, kamu kurum ve kuruluş yöneticileri ve her kademedeki çalışanlar ile şahsıma göstermiş oldukları sevgi ve muhabbetten ötürü bütün Ermenekli hemşehrilerimize müteşekkirim. 

Meslek hayatımın ilk günlerini yaşadığım Ermenek’te, unutulmaz anılar ve güzel dostluklar biriktirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Bu güzel anılar ve dostluklar hafızamdan silinmeyecek, meslek hayatımın ilkleri olarak daima yerini muhafaza edecektir. Yunus Emre’nin dediği gibi Ermenek’teki görevimiz süresince derdimiz gönüllere girmek olmuştur. Gök kubbede hoş bir seda bırakmış olmanın umuduyla, Ermenek’in kıymetli halkına sevgi ve saygılarımı sunuyor, sizlerden helallik diliyorum. Allah’a emanet olunuz.”