ERMENEK KAYMAKAMI NURHALİL ÖZÇELİK

TAKİP ET

10 Nisan Polis Haftası ve Türk Polis Teşkilatının 173’üncü yıl dönümünde mesaj yayınlayan Ermenek Kaymakamı Nurhalil Özçelik şunları dedi. “Türk Polis Teşkilatı, kurulduğu günden itibaren huzur ve barış ortamının korunması amacıyla çalışmış ve yapmış olduğu hizmetler halkımızın her zaman büyük takdirini toplayarak, polis teşkilatımızı sürekli en güvenilir ve en saygın teşkilatlarımızdan biri kılmıştır.

Toplumsal güvenin sağlanması, halkın mal ve can güvenliğinin korunması için gece gündüz demeden çalışan polislerimizin en zor ve riskli koşullarda görev yaparak, huzur ve güvenliğin sağlanması için yaşamları pahasına verdikleri mücadele ve görevlerine olan tutkuları takdire şayandır.

Ülkemizin her yerin de olduğu gibi İlçemizde de polislerimiz, İnsanların hak ve özgürlüklerinin güven altında bulundurulması, vatandaşımızın can ve mal emniyetinin sağlanması için özveri ile görev yapmakta ve başarılı çalışmalara imza atmaktadır.

Bu vesileyle, Türk Polis Teşkilatının gününü en güzel düşüncelerle kutluyor, görevlerini yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor; tüm emniyet mensuplarımıza sevdikleriyle beraber sağlık ve başarı dolu bir yaşam diliyorum.”