Ermenek'in Kanayan Yarası Kapalı Pazar Yeri Çözüme Kavuşturuldu

TAKİP ET

Ermenek Belediyesi ve hayırsever iş adamı Hasan Kalan ve ailesinin katkılarıyla Lütfi Elvan Kent Meydanı üzerine yaklaşık 1000 m2 alanda yapımı tamamlanan Kapalı Pazar yeri düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan açılış töreninde bir konuşma yapan Ermenek Belediye Başkanı Mustafa Bozcu, Kapalı Pazar yerinin yapımında emeği geçen, burada alkışı en çok hak eden, Ermenek’in her köşesinde kesinlikle birçok emeği olan Hasan Kalan ve ailesine teşekkür ederek “Göreve geldiğimiz günden beri satmaya değil almaya, yıkmaya değil yapmaya, oturmaya değil çalışmaya geldik” diyerek 11 aylık çalışma süresi boyunca İlçe genelinde yapılan çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi verdi.

Pazarcı esnafları da birer söz alarak, yıllardır çilesini çektikleri, sürekli sorunlar yaşadıkları Pazar yeri için seslerini duyan başta Belediye Başkanı Mustafa Bozcu ve Pazar yerinin yapımında büyük destekleri bulunan Hasan Kalan ve ailesine tüm pazarcı esnafları adına teşekkür ettiler.

Yapılan konuşmalar ve edilen duaların ardından Belediye Başkanı Mustafa Bozcu, Hasan Kalan ve ailesine plaket takdim ederek açılışı yapılan Kapalı Pazar yeri gezilip esnaflara hayırlı işler temennisinde bulunuldu.

Kapalı Pazar yeri açılışına AK Parti Milletvekili Selman Oğuzhan Eser, İl Başkanı Murat Öztürk, AK Parti Belediye Başkan adayı Eyyup Çayır, ile ilçe halkı katıldı.