Ermenek, Elif Buse Doğan'la coştu

TAKİP ET

745.Türk Dil Bayramı ve Karamanoğlu Mehmet Beyi anma etkinlikleri çerçevesinde ünlü sanatçı Elif Buse Doğan, Ermenek Turkuaz Mesire alanında muhteşem bir konsere imza attı.

Ermenek Belediyesi tarafından organize edilen etkinliklerde gün boyu mesire alanında düzenlenen Enduro ve Motofest motor yarışları, su jetleri ve flybord gösterileri ve tekne gezintileriyle devam ederken akşam da Kültür ve Turizm Bakanlığı Türk Dünyası müzik topluluğu ile sanatçı Elif Buse Doğan’ın katıldığı konser programı gerçekleştirildi.
Konser alanını dolduran Ermenekliler ve ilçe dışından gelen konuklar Elif Buse Doğan’ın seslendirdiği birbirinden güzel türküler eşliğinde güzel bir akşam geçirdiler.
Programda Ermenek Belediye Başkanı Atila Zorlu sanatçılara çiçek ve hediyeler takdim ederken Doğan Ermenek’e ikinci kez geldiğini ve bu coşkulu kalabalığa türkülerine eşlik ettikleri için teşekkür etti.
Konser sanatçının seslendirdiği türküler ve oyun havalarıyla coşkulu geçti.
Türk Dil bayramının Ermenek ayağında olan etkinlikler bugün düzenlenecek Enduro ve Motofest yarışmalarının devamı ve sonrasında ödül töreniyle sona erecek.