Ermenek Belediyesi: "Verilen rahatsızlıktan dolayı özür dileriz"

TAKİP ET

Ermenek Belediyesinden yapılan açıklamada, "Vatandaşlarımıza büyük bir kullanım kolaylığı sağlayan ve İlçemizde geçtiğimiz yıllarda başlanılan Doğalgaz çalışmasına TOKİ bölgesine Doğalgaz hattı götürülmesi için çalışmalara tekrar başlanılmıştır. 

Doğalgaz ana hattının çarşı merkezi Cumhuriyet Caddesinde olmasından dolayı, çarşı merkezinden başlanılan kazı çalışmaları Meydan Mahallesi Tol Medrese caddesi üzerinden TOKİ bölgesine götürülmesi hedeflenmektedir. Çalışmaların bitmesiyle birlikte bozulan yolların bakım ve onarım çalışmalarına bir an önce başlanılacaktır.

Doğalgaz kazı çalışmalarının daha hızlı bir şekilde yürüyerek ivedi bir şekilde tamamlanması için kazı çalışmasını yapan Enerya Karaman Gaz Dağıtım A.Ş. ve Kent Gaz Firmalarına Belediye ekiplerince de yardımcı olunarak çalışmaların bir an önce tamamlanması hedeflenmektedir. 

Yapılan çalışmalardan dolayı Enerya Karaman Gaz Dağıtım A.Ş. ve Kent Gaz Firmaları adına; özellikle çarşı esnafımız başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızdan kazı çalışmaları sırasında çevreye verilen rahatsızlıktan dolayı özür dileriz." denildi. 

karaman karaman haber ermenek