Ermenek Belediyesi'nin 2 Projesi 2022 Kent&Başkan Ödüllerine Aday Gösterildi

TAKİP ET

Karaman'ın Ermenek İlçe Belediyesi bünyesinde çalışmalarını sürdüren 'Kişisel Gelişim ve Kariyer Merkezi' projesi eğitime destek alanında, 'Hayır Çarşısı' projesi ise sosyal belediyecilik alanında Kent ve Başkan Dergisi'nin düzenlediği 2022 Kent ve Başkan Ödüllerine aday gösterildi.

Kent & Başkan dergisi tarafından üçüncüsü gerçekleştirilecek olan "Kent & Başkan Ödülleri" için oylama başladı. Vatandaşların yapacağı oylama neticesinde Türkiye'nin en prestijli yerel yönetim ödülü olan Kent & Başkan Ödüllerini almaya hak kazanan belediye başkanları belirlenecek.
Kent Başkan Dergisi tüm Türkiye'yi kapsayan ve tüm belediyelerin projeleriyle aday olduğu oylama ile başarılı belediye başkanlarını belirliyor. http://www.kentvebaskan.com.tr web sitesi üzerinden online olarak geçekleştirilen oylama sonucunda ödül alamaya hak kazanacak olan belediye başkanlarına düzenlenecek ödül töreni ile ödülleri takdim edilecek.
Kent&Başkan Ödülleri oylamasında iki kategoride aday gösterilen Ermenek Belediyesi’ne oy vermek isteyen vatandaşlar,
https://www.kentvebaskanodulleri.com/.../hayir-carsisi.../
https://www.kentvebaskanodulleri.com/.../kisisel-gelisim.../ sayfa linkine tıklayarak sayfanın sağında yer alan ‘’OY VER’’ linki ile projelere destek verebilecek.