Ermenek Belediyesi'nden öğrenciler için ücretsiz kurs imkanı

TAKİP ET

Karaman'ın Ermenek ilçesinde belediye öncülüğünde ücretsiz OKS, LGS. YKS, KPSS, DGS, ALES ve benzeri kurslar açılacak.

Ermenek Belediye Başkanı Atila Zorlu, “Ermenek te yaşamak  hiçbir çocuğumuz  için şansızlık olmayacak. Ermenek’imizi yeniden okur-yazarıyla, bilim adamlarıyla tanınan entelektüel bir yer haline getireceğiz” dedi.
Ermenek Belediyesi tarafından açılacak olan ücretsiz kurslarda öğretmenlik yapabilecek personel alımı ilanı şöyle; “Fen bilgisi,Matematik, Türkçe, İngilizce, Sosyolog, psikolog, Felsefe bölümlerinden mezun Öğretmenliğe kaynak teşkil eden yükseköğretim programlarından mezun olanlar, Ortaöğretim Alan Öğretmenli Tezsiz Yüksek Lisans Programını ya da Pedagojik Formasyon Programı/Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programından birinin başarıyla tamamlamış olma şartlarını taşıyanlardan 9 ay süre ile personel alımı yapılacaktır. Müracaat : Lütfi Elvan Kent Meydanı altı 4/1 Ermenek Turkuaz Turizm LTD. ŞTİ İletişim: 0532 170 67 05”
Belediyece açılacak kurslara ortaokul 8. sınıf öğrencilerine yönelik OKS, LGS, Lise 11 ve 12. Sınıflar ve mezunlarına YKS, lisans ve önlisans mezunlarına KPSS, DGS ve ALES gibi sınavlara yönelik ücretsiz kurslar verilecek. Katılım sayısına göre sınıf ve ders programları oluşturulacağı için kurslara katılmak isteyenlerin Ermenek Belediyesinin şirketi olan Turkuaz Turizm Ltd. Şti’ne 28 Ocak Cuma günü saat 17.00’ye kadar kimlik fotokopileri ile başvurmaları istendi.