Ermenek Belediyesi İhtiyaç Sahibi Vatandaşlara Ramazan Boyunca İftar Verecek

TAKİP ET

Karaman'ın Ermenek Belediyesi içinde bulunduğumuz Ramazan ayı boyunca ERÇEV ve hayırsever vatandaşlarımızın işbirliği ile ihtiyaç sahibi vatandaşlar için 28 Mart Salı gününden itibaren Belediye Düğün Salonunda iftar yemekleri verecek.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Ermenek Belediye Başkanı Mustafa Bozcu ‘Yardımlaşmanın, paylaşmanın ve dayanışmanın yoğun olarak yaşandığı Ramazan ayında iftar yemeği ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanındayız. İhtiyacı olan vatandaşlarımız ister aşevimize gelerek iftarını açabilecek isterlerse evlerine yemek götürerek bu hizmetimizden yararlanabilecektir. Bu özel günlerde bizlerden yardım ve bağışlarını esirgemeyen Erçev ve hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu vesileyle Ramazan ayının ilçemiz, ülkemiz ve tüm İslam âlemi için bir kez daha hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, hayırlı Ramazanlar diliyorum.’’ dedi.

İftar yemeklerine yardım ve destekte bulunmak isteyen vatandaşların 0338 716 1991 nolu irtibat numarası ile iletişime geçmeleri istendi.


ermenek belediyesi mustafa bozcu iftar erçev