ERMENEK AK PARTİ ADAY ADAYI TEKPINAR; "DAVA BİLİNCİ, EHLİYET, ALIN TERİNİN BİRİLERİ İÇİN NE KADAR KIYMETSİZ OLDUĞUNU GÖRDÜK"

TAKİP ET

Karaman ilçe ve belde belediye başkanları açıklandıktan sonra Ermenek Belediyesi Başkanlığı aday adayı Mehmet Emin Tekpınar bir açıklama yaptı.

Medya Ermenek Haber Sitesinde yeralan Tekpınar’ın açıklaması şöyle:
“Selam olsun güzel insanlara, gönlünde sevgi, dilinde dua taşıyanlara. Hayır umarak çıktığımız bu yolda, takdiri ilahiye en başından teslim olduk. Hayır bildiğimizde şer varmış deyip Allah’a hamd ediyoruz yine. 
4 Ay önce net bir şekilde bu vazifeye talibiz dedik ve herkese ilan ettik. Derdimiz ne ismimizi duyurmaya çalışmaktı ne de siyaset yapmak. Allah’a şükür makama mevkiye doyduk, hakkıyla vazifelerimizi yapmaya çalıştık bu hayatta.
Biz sadece inandık, halkın teveccühüne güvendik, tek tek projelerimizi anlattık. Genel başkan yardımcımızla, il ilçe teşkilatımızla, bölge vekillerimizle temas kurduk. Temayül dediler, anket dediler, ehliyet dediler amenna dedik. Abdestimizden şüphemiz hiç olmadı, halkımızın inancına da, ehil olduğumuza da inanıyorduk. Aynı şekilde inanan diğer 7 aday adayı arkadaşımızla bu mücadeleye dahil olduk. 

Ama maalesef bu, siyaset denilen kavram, kişilerin hırsları, siyasi ahlaksızlıkları, insanların iyi niyetleri ve hayalleriyle oynamayı siyasi hamle olarak görenler yüzünden bataklığa dönüşmüş vaziyette. Tek bir şahsın iki dudağının arasından tüm adalet ve inanç değerlerinin yok sayıldığına şahit olduk. Dava bilinci, ehliyet, alın terinin birileri için ne kadar kıymetsiz olduğunu gördük. Ne il teşkilatının, ne vekillerin, ne de komisyonların bir kıymeti harbiyesi yokmuş. Tek bir zat her şeyi dizayn edip, paket halinde önümüze sunuyormuş. Böyle olunca partimize ve teşkilatına olan inancımızı da kaybettik. 
Artık buraya kadar. Cennet vatana hizmet etme sevdasını yüreğimize gömdük. Aktif siyaset hayatıma son veriyorum. Hayallerimiz dua niyetine geçer inşAllah.
Biz biliyoruz ki İlahi adalet mutlak tecelli eder. Tecelli edene değin Hakkı konuşmaktan, Hakkı savunmaktan, Hakka taraf olmaktan asla vazgeçmeyeceğiz. Bizleri destekleyen, gönülden seven, dua eden tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. 
Ya Rabbi kahrın da hoş, lütfun da. Emin kulunu Emîn olanlardan ayırma.”