Erdoğan: Bu Takımı Süper Ligde Görmeden Gitmek İstemiyorum

TAKİP ET

Türkiye Kadınlar Hentbol 1. Ligindeki temsilcimiz Karaman Minik Atılım Spor Kulübü, 15 Ekim'de başlayacak olan yeni sezon öncesinde hazırlıklarını sürdürüyor.

Önce yönetimini ardından da takımı baştan sona yenileyen Karaman Minik Atılımspor Kulübü’nde hedef bu sezon başarılı maçlar çıkarıp sezon sonunda süper lige yükselmek.

Takımda 6 yıldır forma giyen ve aynı zamanda kaptanlık görevini yürüten Buse Erdoğan, Kulüp reklam ve medya yayın biriminin sorularını yanıtladı.

6 yıldır takımın formasını giyiyorsun bu konu da ne düşünüyorsun?

Erdoğan: Öncelikle 5 sezondur bu takımın parçası olmaktan ve Karaman Minik Atılım’ın formasını terletmekten çok mutluyum. Bu zamana kadar harika işler yaptık. Başka takımları tercih etmemem tabi ki yönetimin ve antrenörümün sayesinde, çünkü aile olmayı öğrettiler ve aile olduk. Ter döktüğüm ve emek verdiğim bu takımı süper Lig’de görmeden gitmek istemiyorum.

Yeni sezon da kadronuzu nasıl değerlendiriyorsun?

Erdoğan: Yeni sezona güçlü ve dinamik transferlerle başladık. Takımımızın yaş ortalaması hemen hemen eşit olduğu için, içerdeki uyumu yakalayacağımızdan şüphem yok. Bu sezon için kadromuzun daha sağlam olduğunu düşünüyorum. Kadromuzun süper ligi hak ettiğini ve bunu başaracağımızı biliyorum.

Hedefiniz ile ilgili düşüncelerin neler?

Erdoğan: Her zaman olduğu gibi bu sezonda belli hedeflerimiz var. Hedeflerimiz doğrultusunda grubumuzun bizi zorlayacağını fakat güzel sonuçlar elde edeceğimizi düşünüyorum. Takım olarak bu sezonu birinci sırada tamamlamak ve emin adımlarla Süper Lig yolunu tutmak istiyoruz. Yeni sezonda takım arkadaşlarıma ve kendime sakatlıksız güzel bir sezon diliyorum.

kadınlar hentbol ligi karaman minik atılım buse erdoğan süper lig