ENGELLİ BİREYLERE SPOR MALZEMESİ DAĞITILDI

TAKİP ET

Vali Fahri Meral, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce yürütülen “Spor Yapıyorum Evden KOP’uyorum” projesi çerçevesinde düzenlenen engelli bireylere spor malzemesi dağıtım programına katıldı.

KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığının KOPSOGEP programı çerçevesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde yürütülen “Spor Yapıyorum Evden KOP’uyorum” projesi kapsamında engelli bireylere spor malzemesi dağıtıldı.

Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu’nda düzenlenen malzeme dağıtım programına; Vali Fahri Meral ve eşi Zehra Meral, Karaman Milletvekili Av. Selman Oğuzhan Eser, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, AK Parti İl Başkanı Mehmet Er katıldı. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programın devamında Vali Meral eşi Zehra Meral ve il protokolü tarafından engelli bireylere masa tenisi, oturarak voleybol ve satranç malzemeleri dağıtıldı. 

Kazım Karabekir Spor Salonu’nda düzenlenen töreninin ardından Vali Meral eşi Zehra Meral ile birlikte aynı proje kapsamında engelli bireyler tarafından yapılan taş ve kabak boyama çalışmalarının sergilendiği “Gönülgözü Dinlenme Evi”ni ziyaret ettiler. 

Engelli bireyler tarafından yapılan çalışmaların yer aldığı eserleri inceleyerek, yetkililerden yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Meral, yoğun ilgi gören ve büyük beğeni toplayan eserleri ortaya koyan engelli bireylerle bir süre sohbet ederek başarılı çalışmalarından dolayı onları tebrik etti. 

Vali Meral, projesinin önemine değindiği konuşmasında projenin engellilerin gelişimine önemli katkılar sağlayacağını ifade etti.