En Fazla İhracat Yapan İlk Bin Firma Arasına Karaman'dan İki İsim Girdi

TAKİP ET

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından 2021 yılında en fazla ihracat yapan ilk bin firma arasına Karaman'dan iki firma girmeyi başardı.

Anı Bisküvi ve Gıda San. A.Ş. ve isminin açıklanmasını istemeyen bir diğer firma listeye girerken Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Çelik ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan tebrik ederek bir mesaj yayınladılar.
Başkanlar mesajlarında, “Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından  2021 yılında en fazla ihracat yapan ilk 1000  ihracatçı firma arasında  Anı Bisküvi ve Gıda San. A.Ş. 736. sırada, diğer firmamız ise 952. sırada yer almıştır. İsteğimiz ilimizden daha fazla şirketin listeye dahil olması ve Karaman'ın ihracat,  üretim, istihdam ve ticaret potansiyelinin istikrarlı bir şekilde yükselmesidir. Ülkemizin zor şartlarına rağmen yılmadan üreten, istihdam oluşturan, ilimiz ve ülkemiz ekonomisine katkı sağlayan Anı Bisküvi yetkililerini ve çalışanlarını tebrik eder, gelecek yıllarda daha üst sıralarda yer almalarını ve başarılarının devamını temenni ederiz”  ifadelerine yer verdiler.