Emniyet sorguluyor, yakalıyor. Mahkeme tutukluyor

TAKİP ET

Karaman'da huzur ve güvenin hakim olması için güvenlik güçleri gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor.

İl Emniyet Müdürlüğü asayiş, narkotik ve trafik olayları başta olmak üzere, vatandaşın huzurunu bozacak her türlü suçun engellenmesi, suça karışan şahısların yakalanması amacıyla düzenlediği çalışmaların haftalık raporunu kamuoyuyla paylaşmaya devam ediyor.

Karaman’da 9-15 Mart tarihleri arasında yapılan çalışmalarda 6 bin 768 şahsın sorgusu yapıldı. Bu şahıslardan 23’ünün çeşitli suçlardan aranan kişiler olduğu tespit edildi. Adliyeye çıkarılan şahıslardan 20’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Trafik denetimlerinde ise 50 sürücüye ehliyetsiz ve yetersiz ehliyetle araç kullanmaktan, 3 sürücüye alkollü araç kullanmaktan, 19 sürücüye kamunun huzur ve düzenini bozacak şekilde araç kullanmaktan ve 5 okul servis sürücüsüne ise evrak eksikliği ve kural ihlalinden işlem yapıldı. Denetimler esnasında 82 araç trafikten men edilirken, 5 sürücü belgesine de el konuldu.

Yapılan çalışmalar esnasında suç unsuru 3 adet ruhsatsız tabanca, 4 ruhsatsız tüfek, 84 adet fişek, 4 adet kesici-delici alet, 218 gram uyuşturucu madde, 184 adet uyuşturucu hap, 77 bin 520 adet dolu/boş makaron, 32 kg kaçak tütün, 50 adet nargile tütünü ve 8.5)lt kaçak alkol ele geçirildi.







Emniyet Müdürlüğü asayiş narkotik trafik suç Karaman huzur uyuşturucu kaçak tütün tabanca hap