Emniyet, son suçlu yakalanana kadar durmayacak

TAKİP ET

Karaman'da vatandaşın huzurunu kaçıracak, her türlü suçun engellenmesi, suça karışan şahısların yakalanması amacıyla İl Emniyet Müdürlüğü asayiş, narkotik ve trafik ve diğer birimlerin koordineli olarak yürüttüğü çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

6-12 Ocak tarihleri arasında polisin yaptığı çalışmalar kapsamında 5 bin 24 kişi sorgulandı. Sorgu kapsamında çeşitli suçlardan aranan 22 şahıs yakalanırken, bunlardan 19’u çıkarıldıkları mahkemelerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Trafik denetimlerinde ise 24 araç sürücüsüne ehliyetsiz ve yetersiz ehliyetle araç kullanmaktan, 10 sürücüye alkollü araç kullanmaktan, 7 sürücüye ise kamunun huzur ve düzenini bozacak şekilde araç kullanmaktan cezai işlem uygulandı. 55 araç trafikten men edilirken, 13 sürücünün belgesine ise el konuldu.

Denetimler esnasında, 1 adet ruhsatsız tabanca, 5 adet tüfek, 14 adet kesici/delici alet, 359 gram uyuşturucu madde,  bin 456 adet hap, 9 kök kenevir ele geçirildi.

İlimizdeki huzur ve güven ortamının devamını sağlamaya yönelik denetim ve uygulamalara son suçlu yakalanana kadar kararlı ve kesintisiz bir şekilde devam edilecek.







huzur ve güven polis trafik tabanca uyuşturucu suç