EMNİYET MÜDÜRÜ BAYRAKTAR: "KARAMAN ÇOK GÜZEL BİR ANADOLU ŞEHRİ"

TAKİP ET

Karaman Emniyet Müdürlüğüne atanan Fikret Bayraktar, kentte görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Makamında basın mensuplarını ağırlayan Bayraktar, basın mensuplarının ve kentin sorunlarını dinleyerek çözümü için fikir alışverişinde bulundu.
Bayraktar, yaptığı konuşmada, “Ben Karaman’a tayinim çıktığında Karaman’a internetten baktım. Yaklaşık 30 yıllık bir il. 1989 yılında il olmuş. Karaman çok güzel bir Anadolu şehri. Fazla gezemedim ama gördüğüm kadarıyla fazla sorunu olmayan, halkının çok cana yakın olduğu bir il. 
“YAĞMUR GİBİ ARKADAŞLIK TEKLİFİ GELİYOR”
Cumartesiyi Pazara bağlayan gece kararname açıklandı. Telefonu elime aldım Facebook’u açtım. Arkadaş teklifleri geliyor inanamazsınız. Yağmur gibi arkadaşlık teklifi geliyor. ‘Hayırdır kimdir’ bunlar dedi.  Baktım memleketlerine hep Karaman. ‘Sayın Müdürüm isminizi duyduk o siz misiniz’ diye bana arkadaşlık teklifleri geliyor o bile beni çok mutlu etti. 
Halk bizimle tanışmak kaynaşmak istiyor. Bu çok güzel bir duygu. İnşallah anlımızın akıyla bizde bu işi yapacağız. Sorunsuz atlatırız. Daha önceki iki emniyet müdürümüzü de tanıyorum onlardan aldığımız bayrağı daha ilerilere taşıyacağız. Götürdüğümüz yere kadar götüreceğiz” dedi.