Elvan Hemşerileriyle Hasret Giderdi

TAKİP ET

Bir dizi açılış ve ziyaretlerde bulunmak üzere 10 Kasım Perşembe günü Karaman'a gelen Hazine ve Maliye eski Bakanı hemşerimiz Lütfi Elvan, gün boyunca yaptığı ziyaretlerde hemşerileriyle hasret giderdi.

İlk olarak KARTAP tarafından düzenlenen dünyanın en büyük bisküvi figürü etkinliğine katılan Elvan, daha sonra kendi ismini taşıyan Fuar ve kongre merkezinde açılan Tarım Fuarını gezdi.

Elvan daha sonra Karaman Valisi Tuncay Akkoyun’u makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Buradan Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman’ı da ziyaret eden Elvan, karşılıklı değerlendirme ve istişarelerde bulunarak, Rektör Karaman'a görevinde başarılar diledi.

Lütfi Elvan daha sonra bütçe görüşmeleri için toplanan İl Genel Meclisi’ni ziyaret ederek meclis üyeleriyle bir süre sohbet etti.

Ziyarette Karaman İl Genel Meclisi üyelerine hitap eden Hazine ve Maliye Eski Bakanı Lütfi Elvan, birlik beraberlik ve adalet vurgusu yaptığı konuşmasında İl Genel Meclisinin büyük sorumlulukları olduğunu söyledi.

MAKAMLAR İLANİHAYE SİZLERE BAKİ DEĞİL

Elvan konuşmasında, “Şehre hizmet gitmesi noktasında İl Genel Meclisinin büyük sorumluluğu var. Sizler bu şehirde doğmuş, bu şehirde yaşayan insanlarsınız. Ama bu makamlar ilanihaye sizlere baki değil. Almış olduğunuz kararlarda ihtiyaçları önceleyerek adaletli bir şekilde planlamalısınız. Birlik ve beraberlik içerisinde adaletli bir şekilde karar almalısınız. Bu vesile ile 2023 yılının bütçesinin Ülkemize, İlimize, İlçelerimize ve Köylerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Konuşmasının sonunda Karaman İl Genel Meclis Başkanı Eyyup Çayır’a çalışmalarında başarılar dileyen Elvan’a Başkan Çayır tarafından yapmış olduğu büyük yatırımlara teşekkür nişanesi olarak hediye takdiminde bulunuldu.

İl Genel Meclisinde gerçekleşen ziyaretin ardından Hazine ve Maliye Eski Bakanı Lütfi Elvan şehirden ayrıldı.