Elvan gazetemizi ziyaret etti

TAKİP ET

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Elvan, gazetemize gerçekleştirdiği ziyarette, 'Merkezi yönetim ve yerel yönetim arasında güçlü bir uyum olursa o zaman işler çok hızlı bir biçimde ve zamanından erken tamamlanabilir' dedi

Bir dizi ziyaret ve miting için Karaman’a gelen TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Mersin Milletvekili Lütfi Elvan gazetemizi ziyaret etti.

Elvan’a Karaman Milletvekilleri Recep Şeker ve Selman Oğuzhan Eser, AK Parti İl Başkanı Mehmet Er ve Karaman AK Parti Belediye Başkan Adayı Mahmut Sami Şahin de eşlik etti.

Ziyarette konuşan Elvan, yerel yönetimlerin merkezi yönetimlerle uyum içinde olması gerektiğine dikkat çekti. Elvan bunun önemini şu sözlerle anlattı: “Ben 3 yıldan beri Mersin Milletvekiliyim. Mersin’de bir küçük beldemiz ve ilçemiz dışında AK Parti’nin herhangi bir belediyesi yok. Bunun sıkıntısını, bunun sorunlarını hep yaşadık. Özellikle merkezi hükümet ile yerel yönetimler arasındaki uyumun yaşanmaması o kentin gelişiminin önünde en önemli engeldir.

Merkezi yönetim ve yerel yönetim arasında güçlü bir uyum olursa o zaman işler çok hızlı bir biçimde ve zamanından erken tamamlanabilir. Bunun güçlüğünü bunun sıkıntısını biz Mersin’de gördük, Mersin’de yaşadık. O nedenle lütfen AK Partimizin, AK Belediyeciliğimizin değerini bilelim.

Karaman’da son 15-16 yılda yapmış olduğumuz o büyük devasa yatırımlar, inşallah Sami Bey ile birlikte devam edecek. Biz de kendisine destek olacağız.” dedi.