ELVAN, DAHA GÜÇLÜYÜZ

TAKİP ET

Kalkınma Bakanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, OHAL'in FETÖ'nün kökünün kazınması için ilan edildiğini söyledi

ELVAN; ‘O ŞEREFSİZLERİN KÖKÜ KAZINACAK’
Kalkınma Bakanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, OHAL’in FETÖ’nün kökünün kazınması için ilan edildiğini söyledi
Mersin'de vatandaşlarla birlikte omuz omuza vererek 'Demokrasi Nöbeti' tutan Kalkınma Bakanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, "O şerefsizlerin, çakalların kökünü kazıyacağız, bundan emin olun. İdam konusunu düşüneceğiz. Bugüne kadar Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ve hükümetlerimiz ne istendiyse onu yaptı. Milletin iradesi başımızın üstündedir" dedi.
"DAHA GÜÇLÜYÜZ"
Elvan, darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "sokağa çıkın" çağrısı üzerine meydanlara akın eden Mersinlilerin 'Demokrasi Nöbeti' heyecanına ortak oldu. Cumhuriyet Alanı'nda 'Bu vatanı böldürmeyiz' mesajı veren vatandaşlara hitap eden Elvan, Türkiye'nin ve Türk milletinin giderek güçlenmeye devam edeceğinin altını çizdi. OHAL ile ilgili bilgi veren Elvan, "Olağanüstü hali milletimiz için ilan etmedik. OHAL'i iş dünyası için, ekonomi için ilan etmedik. OHAL'i FETÖ'nün kökünü kazımak için ilan ettik.
Allah'ın izniyle FETÖ'nün kökünü kazıyacağız. Pensilvanya'daki terörist başı Türkiye'nin gelişimini engelleyemeyecek. Bunların hesabı sorulacak" şeklinde konuştu. Mersin Valisi Özdemir Çakacak ise sergilenen dik duruşa dikkat çekerek, şöyle konuştu: "Asil milletimizin kahraman evlatları dik bir duruş göstererek milli iradeye sahip çıktı ve bütün dünyaya 'Milli iradenin üzerinde hiçbir güç yoktur' dedi. Bu asil millet yapılanları asla ve asla unutmaz. Bu asil ve dik duruş var oldukça boynumuzu kimse eğemeyecektir." Öte yandan düğün töreninden çıkarak alana gelen Muhammed ve Beyce Güçlü çifti de demokrasi nöbetine ortak oldu.