Elitaş'ın Eseri Güfte Yarışmasında Mansiyon Aldı

TAKİP ET

Ankara Bizim Dostlar Türk Müziği Kültür Derneği tarafından düzenlenen 1. Güfte Yarışmasının finali geçtiğimiz gün yapıldı.

Yarışmada Karamanlı şair Hikmet Elitaş'ın yazdığı "Hasretinle Kavruluyor Her Yanım" isimli eser mansiyon ödülüne layık görüldü.

Şair Hikmet Elitaş konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Ankara Bizim Dostlar Türk Müziği Kültür Derneği'nin düzenlediği 1.nci Güfte Yarışması finali yapıldı.  Yarışmada "Hasretinle kavruluyor her yanım" isimli güfteme gönül sesiyle ruh vererek Muhayyer Kürdî makamında besteleyen bestekarım Sn. Türker Atik  hocama, şarkıyı okuyan Sn.  Rezan Vural  hanıma, bu esere  Mansiyon (Bizim Dostlar)  ödülünü layık gören tüm Değerlendirme Kurulu üyelerine, bu etkinliğin düzenlenmesine büyük emek veren Bestekâr Sn.Naci Tunçel ve TRT Tambur sanatçısı Sn. İpek Dereli  hocam, şiirleri yorumlayan Arzu Subakan  ve Nedim Saatcioğlu  başta olmak üzere tüm emeği geçenlere, en kalbi teşekkürlerimi sunuyorum. Gayretleriniz ile  Türk  Sanat Müziği güzel eserler kazandı. Hayırlı olsun" dedi.