ELEŞTİRİLERİ HAKLI BULDU

TAKİP ET

Yapılan eleştirilerin haklı yönlerinin olduğunu belirten Başkan Çalışkan 'konuyu Mimarlar Odası ile görüştük, onların görüş ve önerileri doğrultusunda düzenleme yapacağız' dedi.

Önceki gün düzenlediği Basın toplantısında, Belediye hizmetleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, ‘Kent Meydanı Projesi’ ile ilgili projenin yeniden gözden geçirileceğini açıkladı.

    Başkan Çalışkan yaptığı açıklamasında; “Kent Meydanı projesi ile ilgili eleştirilerin haklı yönleri var. Biz konuyu Mimarlar Odamız ile görüştük ve onların görüş ve önerileri doğrultusunda projeyi yeniden değerlendireceğiz.
    Projede yapılacak düzenleme sonrası Mart ayı Meclis toplantısında da projeyi onaylayarak kesinleştireceğiz. 
    Süleyman Bey Hamamı ve arkasındaki yerlerle ilgili çalışmalar bitti, bazı mülk sahiplerine arsa verdik ve anlaştık, bazıları ile de görüşmelerimiz sürüyor arsa veya yeni projede yapılacak konut ve işyeri teklifimiz var, bu görüşmeler sonucu projeye başlayacağız.
    Okulların kapanması ile eski Hastaneden Müze yanına kadar olan 1. Etap alanda çalışmalara başlayacağız, ardından da müze ile eski Buğday Pazarı kavşağı arasındaki 2. Etap alanda çalışma yaparak projeyi tamamlayacağız.” dedi.