"El Birliğiyle Karaman'a Hizmet Edeceğiz"

TAKİP ET

Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetimi Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık’a ziyarette bulundu. 

Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Uysal, Başkan Vekili Cemal Özbay, Yönetim Kurulu Üyeleri Şuayip Dik, Fatih Elitok ve Genel Sekreter H. İbrahim İncekara Karaman valiliğine atanan Mehmet Alpaslan Işık'ı makamında ziyaret etti. 

Vali Işık “Karaman’a daha önce de gelmiştim. Güzel bir şehir. El birliğiyle Karaman’a hizmet edeceğiz. Kimseye ayırım yapmayacağız. Karaman’da görev yapacak olmaktan gurur duyuyorum.”dedi. 

Birlik yönetim kurulu başkanı Bayram Uysal’da “Sayın valim Karaman’da 16 esnaf odamız var. 7.000 üyemiz bulunmakta, esnaf ve sanatkarlar ülkemizin ve ekonominin mihenk taşıdır. Bizler ülkemizin kalkınması için canla başla çalışıyoruz, ülke ekonomisine katma değer katıyoruz. Covid-19 sürecinde esnaflarımız büyük sıkıntılar çekti. Banka ve Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifleri tarafından verilen krediler biraz olsun esnafımızı rahatlattı. Ama şu anda sıkıntılı olan işyerleri açık olsa da fazla iş yapamayan kirasını ve yanında çalışan elemanının ücretini ödeyemeyen esnaflarımız var. Sizin ilimizde vali olarak görev yapacak olmanızdan memnuniyet duyuyoruz. Tekrar Karaman’a hoş geldiniz.” dedi.