Ege'den Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar'a Ziyaret

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Emin Ege, Belediye Meclis Üyesi Adayları, Kadın Kolları Başkanı ve il, ilçe yöneticileri ile İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar'ı makamında ziyaret etti. 

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Emin Ege ile şehrin trafik ve asayiş sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. 

CHP Belediye Başkan Adayı Emin Ege yaptığı konuşmada, 'Belediye Başkanlığına geldiğimizde Gençlere yönelik olarak spor ve kültür sanat faaliyetlerine ağırlık vererek, onların sosyal çevreye yakınlaşması ve  yönelmeleri için Belediye'ye ait Gençlik Spor Merkezi açılması, sportif faaliyetlerin desteklenmesi, düzenli tiyatro ve diğer sanat etkinlikleri gerçekleştirilerek gençlerimizin  sanatla buluşturulması adına çeşitli projelerimizle huzur ve güvenliği sağlamak adına gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak gayemizdir" dedi.

Emniyet Müdürlüğündeki ziyaretin ardından da Madeni Tornacılar ve Kaynakçılar odasını, Mobilyacılar ve Marangozcular Odası ziyaret edildi.

Madeni Tornacılar ve Kaynakçılar Odası Başkanı Cemal Özbay, Mobilyacılar ve Marangozcular Odası Başkanı Bülent Yavuz ve yönetimi ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sanayi esnafının sorunlarını dinledi. Çözüm noktalarını dile getirdi. 

CHP Belediye Başkan Adayı Emin Ege de, "Yeni sanayide oluşan güvenlik problemlerinin bizim Belediyeciliğimizde aşılacağını, yağmur suyu hatları ve fiziki eksikliklerini gidereceğiz" dedi.